Go to Top

Verlichting

Elektrotechniek De Pauw brengt duidelijkheid in uw project door de opmaak van een lichtplan. Bij het opstellen van een lichtplan houden we in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant. Wij adviseren in de het maken van de juiste keuzes volgens de ruimten en uw activiteiten. Hierbij houden wij steeds rekening met de allerhoogste kwaliteitsnormen en voorschriften.

De juiste verlichting = meer rendabiliteit = lagere kosten!

Kiezen voor de juiste verlichting zorgt voor betere prestaties van uw werknemers en verlaagt de energiefactuur. Rekening houdend met uw wensen en budget stellen wij de beste verlichtingstoestellen en techniek voor om uw project te realiseren.

Ook supermarkten, fabrieksgebouwen hangars en andere grote ruimtes voorzien wij van de best toepasselijke verlichting.

Onderhoud en herstelling

Elke installatie heeft onderhoud en herstelling nodig. Daarom voorzien wij ook in onderhoud van bestaande verlichtingsinstallaties. Elektrotechniek De Pauw neemt alle zorgen uit handen en staat voor duidelijke communicatie naar de klant. Zo heeft u altijd zicht op de situatie.

Renoveren

Bij het renoveren van uw bestaande verlichting gebruiken wij de nieuwste technieken om een forse besparing in de elektriciteitsfactuur te kunnen bekomen. Wanneer wij het lichtplan opmaken aan de hand van onze geavanceerde software Dialux ziet u meteen wat u bespaart. Vergeet niet dat de overheid ook premies heeft voor de vernieuwing van uw elektriciteitsinstallatie!

Vragen ivm verlichting:

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met Elektrotechniek De Pauw, via 09 344 24 08 of stuur een mail naar info@elektrotechniekdepauw.be