Go to Top

Nieuwbouw & verbouwing

U gaat bouwen of verbouwen?

Geen zorgen, Elektrotechniek De Pauw zorgt voor de installatie van de elektrotechniek voor uw Nieuwbouw of verbouwing.

Of het nu gaat om het aanleggen van uw elektriciteit, databekabeling, TV, Multi Media, Parlofonie, Videofonie of de installatie een domoticasysteem, Elektrotechniek De Pauw zorgt voor een betrouwbare installatie.

Tijdelijke stroomvoorziening voor uw werf?

Elektrische stroom, we kunnen niet meer zonder! Om voor de tijdelijke stroomvoorziening te zorgen op uw bouwwerf, kan u bij Elektrotechniek De Pauw terecht voor de huur van uw werfkast.

Bouwen of verbouwen zonder zorgen!

Heb ik bepaalde vergunningen nodig? Welke aannemer is geschikt en betrouwbaar voor mijn verbouwingen? Bouwen of verbouwen is niet altijd even gemakkelijk en vaak ontbreekt het aan de juiste mensen op de juiste plaats.

Met jarenlange ervaring in de bouwsector is Elektrotechniek De Pauw de aangewezen partner om uw bouw- of renovatieproject in goede banen te leiden. Met een uitgebreid netwerk aan deskundige en betrouwbare stielmannen, coördineert en begeleidt Koen De Pauw het hele project zodat u zich van de hele rompslomp van ventilatie, klimatisatie, elektriciteit, verwarming en sanitair niets hoeft aan te trekken.

Denk u nog aan verbouwen?
Is uw woning ouder dan 5 jaar maar jonger dan 10 jaar?
Beslis dan snel want vanaf 1 januari 2016 moet uw woning ouder zijn dan 10 jaar om van 6% BTW te kunnen genieten i.p.v. 21%!

Vragen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met Elektrotechniek De Pauw, via 09 344 24 08 of stuur een mail naar info@elektrotechniekdepauw.be